Happier people. Happier pets.

Animăluțe mai fericite. Oameni mai fericiți

Facem coexistența dintre oameni și animale mai ușoară, mai bună și mai fericită.

Forget the formalities!

Uitați de formalități!

Să fim de acord să ne împrietenim: cu toții iubim animalele.

Suntem liderul pieței europene de produse pentru animale de companie

Suntem liderul pieței europene de produse pentru animale de companie

Internațional, staționar, digital: o societate comercială cu viitor.

Bun venit pe pagina noastră de carieră!

Permiteți-ne să vă prezentăm Grupul Fressnapf, compania nr. 1 din Europa în domeniul produselor pentru animale de companie. Din 1990, Fressnapf | Maxi Zoo a devenit lider de piață și în prezent avem o echipă de peste 16.000 de persoane în 13 țări și administrăm peste 1.900 de magazine specializate (majoritatea sub numele Maxi Zoo). Pasiunea pentru animalele de companie este prezenta in viața noastra de zi cu zi și reprezinta forța motrice care ne motivează să depășim rolul nostru de comerciant și să oferim îngrijire reală. Ne dezvoltăm pentru că avem mereu idei noi. Integram aceste idei progresiste în primul ecosistem inteligent pentru animale, îmbinat cu mulți ani de experiență și cu o gestionare a datelor de ultimă generație. Pentru că animalele de companie fericite fac oamenii fericiți – aceasta este misiunea noastră!

Dă startul viitorului la Fressnapf!

La Fressnapf, nu stim ce inseamna ,,nu se poate``. Acest principiu se aplica de la dezvoltarea de produse pana la oamenii care isi doresc sa fie in parteneriat cu noi. Si de aceea stim ca aici veti gasi locul de munca cel mai potrivit, alaturandu-va noua, la Fressnapf.

Animăluțe fericite. Oameni fericiți.

Compania consideră că angajații fericiți, echilibrați și mulțumiți iau decizii mai bune și obțin rezultate impresionante. Aceasta este ceea ce reprezintă Fressnapf. Suntem convinși că, cu cât animalele de companie sunt mai fericite, cu atât mai fericiți vor fi stăpânii lor. Exact așa cum spune viziunea noastră - Animale de companie mai fericite. Oameni mai fericiți. În fiecare zi și în fiecare loc de muncă. Drumul către acest obiectiv înălțător, misiunea noastră corporativă, conduce prin determinarea reciprocă – cu toții dorim să contribuim. . "Facem tot ce putem pentru a face coexistența oamenilor și animalelor mai ușoară, mai bună și mai fericita"

Noi suntem Fressnapfers

Fressnapf este prezentă în România din 2022 și a continuat să crească atât în țară, cât și în întreaga regiune. În prezent, Fressnapf România administrează peste 20 de magazine.

Credem că atmosfera noastră internă pozitivă și cooperantă stimulează motivarea tuturor colegilor și este unul dintre factorii cheie ai succesului nostru (alături de animalele de companie, desigur).

Ecosistem pentru animale de companie și oameni

Pentru binele tuturor animalelor de companie și al proprietarilor de animale de companie, Fressnapf | Maxi Zoo este dedicată să își păstreze poziția de lider de piață și să rămână numărul 1 în domeniul produselor pentru animale de companie, atât în prezent, cât și în viitor. Pentru a prospera, vom oferi produse de primă clasă și un sortiment remarcabil, împreună cu servicii inovatoare. Mai presus de toate, avem nevoie de iubitori de animale competenți și pasionați, care să construiască comunitatea noastră la fiecare nivel, de la centrul corporativ la sediul central din fiecare țară și la toate magazinele. Fressnapfers, care să fie mereu cu ochii pe clienții noștri, pe animalele lor de companie și pe nevoile lor.

Scopul nostru principal este de a oferi tot ceea ce părinții animalelor de companie și-ar putea dori vreodată, astfel încât să poată trăi o viață fericită împreună cu animalele lor de companie. Pas cu pas, ne transformăm dintr-un comerciant cu amănuntul într-un furnizor de îngrijire. Suntem pregătiți să creăm o lume fără griji pentru oameni și animale de companie, pe care noi o numim FN | MZ Ecosystem.

 

Fondatorul nostru, Torsten

Torsten Toeller a fondat Fressnapf în 1990 și a rămas de atunci CEO fondator și proprietar al grupului. Realizarea ideii sale și deschiderea unui magazin în Erkelenz a fost primul pas spre înființarea unui retailer internațional, omnichannel. Dincolo de lanțul de magazine specializate și de magazinele online, Fressnapf oferă o gamă largă de servicii, condusă în continuare de creativitatea și determinarea fondatorului său, a echipei sale de conducere și a directorilor generali dr Johannes Steegmann și Christian Kümmel.

Animăluțe fericite. Oameni fericiți.
Noi suntem Fressnapfers
Ecosistem pentru animale de companie și oameni
Fondatorul nostru, Torsten

Suntem îndrăzneți și diferiți

Inedit, creativ, uneori surprinzător – aceasta este unicitatea Fressnapf si Fressnapfers. Noi recompensăm independența la fel de mult ca și munca în echipă. Chiar și greșelile sunt permise, atâta timp cât nu le lăsați să vă frângă motivația și sunteți suficient de îndrăzneți să învățați din ele.

Suntem sinceri și deschiși

Pentru a spune adevărul este nevoie de curaj uneori, dar conversațiile deschise fac lucrurile mai ușoare. De aceea, alegem să fim deschiși și onești. Așa cum procedăm cu echipa noastră, procedăm și cu furnizorii, partenerii de afaceri și clienții noștri.

Suntem oameni și de încredere

Suntem convinși că noi, oamenii, facem diferența reală la Fressnapf. Toți cei care ne cunosc apreciază colaborarea prietenoasă și fără probleme, indiferent dacă sunt proprii angajați, clienți sau parteneri de afaceri.

Suntem pasionați și dornici de succes

Creăm strategii, lucrăm cu profesionalism la nivel înalt și ne atingem obiectivele. Lucrăm într-o manieră competentă și orientată către client pentru a ne atinge obiectivele și facem acest lucru împreună - este pur și simplu mai distractiv!

Suntem dispuși să ne schimbăm și să acționăm la nivel internațional

Dacă doriți să aveți succes într-o lume care se învârte din ce în ce mai repede, trebuie să vă puneți în mod constant întrebări și să vă regândiți acțiunile, adaptându-vă în același timp la noile circumstanțe. Prin combinația dintre experiența locală și perspectiva internațională, Grupul Fressnapf continuă să creeze ceva nou și mai bun dincolo de toate granițele.

Suntem îndrăzneți și diferiți
Suntem sinceri și deschiși
Suntem oameni și de încredere
Suntem pasionați și dornici de succes
Suntem dispuși să ne schimbăm și să acționăm la nivel internațional